Мапа порталу

"Танцюй разом з нами": у Миколаєві відкрили другу філію Палацу культури "Молодіжний"

У Миколаєві в мкрн Намив відкрили другу філію Палацу культури "Молодіжний". Професійний колектив тренерів запрошує на заняття з хореографії дітей та молодь.

Контемп, хіп-хоп, стретчинг, леді денс, класика, джаз-фанк - хореографія на будь-який смак. До дитячої танцювальної студії прийматимуть малят від 3 рочків. А ранками планують проводити тренування з фітнесу для матусь. 

Як зазначив міський голова Олександр Сєнкевич, Палац культури "Молодіжний", що є важливим осередком культури в місті, наразі перебуває в стадії реконструкції. 

- Сьогодні заклад не може вмістити всіх дітей, які бажають займатися творчістю. Керівник ПК "Молодіжний" Юлія Захарова прийшла до міськради з ініціативою  - відкрити кілька філій у різних районах Миколаєва, аби дати можливість молоді розвивати свій творчий потенціал, незалежно від місця проживання.  

Нагадаємо, що перша філія - сучасний молодіжний центр «Inspire» - вже на повну працює в Корабельному районі. 

За словами міського голови, попереду містян чекає ще одна приємна подія - відчинить двері відділення ПК "Молодіжний" в Інгульському районі. А в мкрн Північному та Соляних наразі триває пошук придатного для переоблаштування комунального приміщення.

Сьогодні ж талановиті миколаївські танцівники, господарі хореографічної студії на Намиві демонстрували гостям просторі, осяяні сонячним світлом зали, зручні роздягальні, ділилися мріями і планами.

У приміщеннях виконали капітальний ремонт: відремонтували дах, замінили вікна, інженерні комунікації, уклали сучасне покриття в танцювальних залах. До розпису стін доклала руку відома в Миколаєві творча особистість, директорка дитячої художньої школи Євгенія Кручиніна. 

Проєкт реалізовано коштом міського бюджету та благодійників.

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови

 

IMAGE FOLDER (/files/2021/3_2021/18032021)

 

  


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: