Мапа порталу

Квартира для сімейного лікаря: у Миколаєві ще одному молодому фахівцю надали службове житло

17 березня міський голова Олександр Сєнкевич та начальниця управління охорони здоров’я Ірина Шамрай передали ордер на однокімнатну квартиру молодому фахівцю, сімейному лікарю Андрію Пришку.

Місто проводить активну роботу, щоб у молодих спеціалістів був стимул залишатися працювати в Миколаєві. У 2019 році заклади охорони здоров’я поповнили 33 медики. У 2020-му - 40 лікарів-інтернів, це найбільша кількість за останні три роки, відколи стартувала масштабна кампанія щодо залучення молодих фахівців. Упродовж цього часу місто вже надало медикам 11 квартир.

Як зазначила Ірина Шамрай, у планах на 2021 рік - збільшення житлового фонду для медиків. Управління охорони здоров’я має намір реконструювати триповерхову будівлю на вул. Шосейній, 116. За попереднім проєктом там буде 14 квартир.

Мер Олександр Сєнкевич подякував Андрію Пришку за сумлінну роботу. Після закінчення Одеського державного медичного університету лікар почав працювати в ЦПМСД №2 міста Миколаєва. Нині своє здоров’я йому довіряють 1800 жителів міста - саме стільки вже укладено декларацій.

Для всієї громади Миколаєва дуже важливо підтримати медиків у цей нелегкий час. Ви невтомно піклуєтесь про здоров’я людей, тримаєте оборону в боротьбі з коронавірусом. Вірю, що спільними зусиллями нам вдасться подолати пандемію та врешті повернутись до нормального життя, - сказав міський голова.

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: