Мапа порталу

Конвокація 2021: медики Миколаївщини отримали другу освіту в ЧНУ ім. Петра Могили

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич вручив дипломи магістрів випускникам Навчально-наукового інституту післядипломної освіти ЧНУ імені Петра Могили. 

Другу освіту за напрямками фінансовий менеджмент та управління закладами охорони здоров’я здобули представники медичної галузі Миколаївщини. Серед них - 62 працівники міських лікарень та ЦПМСД.  

Відкриваючи свято конвокації, ректор ЧНУ ім. Петра Могили Леонід Клименко зазначив, що цьогоріч заклад відзначає 25 річницю від дня заснування.

  • Символічно, що саме працівники медичної галузі першими отримують дипломи магістрів у цей святковий рік. Пишаємось, що працювали з тими, хто знаходиться на передовій боротьби з пандемією коронавірусу. Будемо робити все, щоби в Миколаєві розвивалося якісне медичне обслуговування. 5 років тому ми відкрили перший в Миколаєві медичний факультет і вже за рік у нас буде перший випуск магістрів-медиків. Крім того, працюємо над тим, щоб всі лікарі Миколаївщини мали можливість підвищити кваліфікацію. Відкрили аспірантуру з медицини, до якої вже набрано 12 осіб. Бажаю всім нашим випускникам здоров’я та родинного благополуччя!

Вітаючи новоспечених магістрів, Олександр Сєнкевич сказав, що радий бачити серед випускників миколаївців, які сьогодні працюють на благо містян у закладах охорони здоров’я.

  • Всі ви здобули нові знання, які добре слугуватимуть в роботі. Бути керівником закладу охорони здоров’я - велика відповідальність. Бажаю, щоб ваші лікарні та центри надання медичної допомоги ставали кращими, більш ефективними та, відповідно, підвищувалась якість надання послуг миколаївцям. Хочу подякувати також викладацькому складу, який добре попрацював, аби наші лікарі були кращими в Україні. Успіху всім вам та нашому місту!

Директор ННІ післядипломної освіти Ганна Норд додала, що відтепер медики з повним правом можуть зватися “могилянцями”:

  • Це не пустий звук, а звання, що можна вважати ще одним “знаком якості” для вас, як фахівців. Приємно, що сьогодні так багато червоних дипломів. Відтепер ви - частина історії нашого університету.

З нагоди річниці заснування закладу всі випускники сьогодні отримали ювілейну відзнаку.

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови

фото за посиланням


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: