Мапа порталу

Смачно, якісно, безпечно: в Миколаєві впроваджують єдине двотижневе меню для шкіл та дитячих садків ФОТО

У Миколаєві впроваджують єдине двотижневе меню для навчальних закладів. Школи працюють за розробленим раціоном вже майже місяць, а в понеділок, 1 березня, страви з нового меню з’являться на тарілках вихованців дитячих садків. 

Яким віднині буде харчування малюків продемонстрували сьогодні на КВП з організації харчування в навчальних закладах міста. За словами керівника підприємства Віктора Васильєва, призначеного на посаду два місяці тому, при створенні нового меню ставили завдання зробити раціон дітей більш збалансованим, смачним та поживним. Врахували енергетичну цінність страв, калорійність та забезпечення сезонними продуктами. 

Відтепер на столі вихованців навчальних закладів міста буде більше свіжих фруктів та корисних молочних продуктів. 

У меню є страви, розроблені відомим кулінаром Євгеном Клопотенком в рамках проєкту “Нове шкільне харчування”. Також при складанні меню працювали з батьками та врахували їх побажання.  

  • Головне завдання - безпечна, смачна та якісна їжа для наших дітей. Єдине меню допоможе контролювати якість та дотримання технологій приготування страв у всіх школах та дитячих садках, - говорить Віктор Васильєв. 

Працюватимуть за новим раціоном до весняних канікул. Потім зберуть відгуки та побажання від керівників навчальних закладів, батьків та дітей. За потреби - внесуть корективи. 

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови

 

IMAGE FOLDER (/files/2021/2_2021/26022021_1)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: