Мапа порталу

Юрій Гранатуров перевірив готовність міста до проведення повторного голосування на чергових виборах міського голови

12 листопада міський голова Юрій Гранатуров провів нараду з питань організації та проведення повторного голосування на чергових виборах міського голови, яке відбудеться в неділю, 15 листопада.

Керівник Миколаєва зазначив, що міська влада в рамках своїх повноважень повинна вжити всіх заходів, щоб вибори на території міста пройшли згідно з чинним законодавством.

У заході взяли участь заступники міського голови, голови адміністрацій районів міста, керівники структурних підрозділів міськвиконкому, представники районних виборчих комісій, правоохоронних органів, головного управління ДСНС в Миколаївській області.

Голови адміністрацій районів міста доповіли про готовність до проведення виборів в плані організації роботи дільничних комісій. Так, в Заводському районі сформовано 53 виборчих дільниці (4 з них спеціальні). У Центральному районі городяни зможуть проголосувати на 55 дільницях (9 спеціальних). Там проживають майже 104 тисячі виборців. У Корабельному районі в неділю відкриються 34 дільниці (1 спеціальна). У Ленінському районі створено 57 дільниць. Всі дільниці укомплектовані необхідним обладнанням.

Юрій Гранатуров нагадав, що з 24:00 13 листопада відповідні служби органів місцевого самоврядування повинні забезпечити зняття всієї передвиборної агітації. Доручення проконтролювати це питання отримав заступник міського голови Валентин Гайдаржи. Мер зобов'язав усі служби, включаючи департамент ЖКГ міської ради, адміністрації районів міста, керівників всіх бюджетних та інших організацій негайно приступити до роботи, простежити, щоб рекламні фірми виконали вимоги законодавства.

Максим Грицаєнко, керівник головного управління ДСНС України в Миколаївській області, доповів, що на всіх виборчих дільницях проведена повторна перевірка протипожежної безпеки, проведені інструктажі, під час волевиявлення городян на кожній дільниці чергуватиме фахівець головного управління ГСЧС.

Громадську безпеку забезпечуватимуть правоохоронні органи: в кожному районі працюватимуть додаткові оперативно-слідчі групи, групи швидкого реагування з числа співробітників спецпідрозділів.

Міськенерго складено графік чергування аварійних бригад. У повній готовності також заклади охорони здоров'я та освіти.

Враховуючи те, що у багатьох навчальних закладах розташовані виборчі дільниці, міська влада ухвалила рішення перенести навчальний день з 16 листопада на інший день, щоб дати можливість комісіям спокійно відпрацювати. Анна Деркач, начальник управління освіти міської ради, зазначила, що з таким проханням зверталися директори миколаївських шкіл.

Керівник міста додатково дав низку доручень, спрямованих на те, щоб виборчий процес у місті пройшов спокійно і організовано.

Підсумовуючи результати зустрічі, мер Миколаєва Юрій Гранатуров підкреслив: «Найголовніше - це те, що міська влада разом з миколаївцями змогла зберегти мир і спокій у місті». А показником ефективності міської ради Юрій Ісайович вважає роботу на благо городян. Юрій Гранатуров переконаний, що наше рідне місто чекає розвиток, оновлення і процвітання.   

 

IMAGE FOLDER (/files/News/vibory)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: