Мапа порталу

У Миколаєві стартував проєкт з впровадження системи контролю витоків води

КП «Миколаївводоканал» розпочало реалізацію важливого проєкту, який дасть змогу оперативно ліквідовувати аварії на водопровідних та каналізаційних мережах.   Про це сьогодні під час засідання виконкому міської ради розповів керівник підприємства Борис Дуденко.

Борис Дуденко нагадав, що останні 5 років, ведеться системна робота з модернізації інфраструктури КП «Миколаївводоканал». Вже багато зроблено, проте левова частина мереж все ще знаходиться у не найкращому стані та є зношеною, адже була побудована десятки років тому. Це призводить до аварій.

Наразі обладнання підприємства дозволяє фіксувати лише значні пориви на мережах. На невеличкі ж витоки води, на жаль, можливості оперативно реагувати наразі немає. Проте розроблено шлях вирішення проблеми.

- Ми маємо намір побудувати глобальну систему контролю витоків. Вже розпочато реалізацію проєкту  в Заводському районі, який є пілотною зоною. У рамках проєкту буде встановлено новітні прилади, які дозволять оперативно фіксувати навіть незначні нештатні ситуації, - повідомив Борис Дуденко.

  

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови

IMAGE FOLDER (/files/2021/1_2021/270121_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: