Мапа порталу

У Миколаєві послідовно продовжується робота з реконструкції мереж водовідведення. Наступний крок - очищення питної води, - Олександр Сєнкевич

У Миколаєві послідовно продовжується робота з реконструкції мереж водовідведення. Як нагадав міський голова Олександр Сєнкевич під час ефіру в соціальних мережах, цей проєкт реалізується у співпраці з Європейським інвестиційним банком.

- Проєкт був практично заморожений, та кілька років тому нам все ж вдалося його запустити. Напевне ви звернули увагу, що цієї суботи було перекрито рух транспорту в районі проспекту Центрального та вулиці Малої Морської. Саме за цим проектом там замінили 18 метрів каналізаційних труб великого діаметру. Це масштабна робота, хочу подякувати спеціалістам, які швидко її виконали. Всього 15 годин – і рух транспорту було відновлено, - зазначив мер Миколаєва.

До сьогодні у рамках співпраці з Європейським інвестиційним банком у Миколаєві вже замінено:

-аварійний колектор по вулиці Адмірала Макарова – майже 2 кілометри труби та 60 оглядових колодязів;
-по вулиці Малій Морській – довжина колектору більше кілометра;
-по вулиці Кузнецькій - реконструювали ділянку колектора і приймальну камеру, а також оглядові колодязі.

- Модернізація інфраструктури не завжди помітна оком. Однак її результат місто відчуватиме довгі роки. Насамперед, це якісні послуги водопостачання та водовідведення. І що найважливіше – здоров’я людей. Найближчим часом відбудеться зустріч з представниками ЄІБ щодо продовження проєкту в напрямку очищення питної води та переходу з рідкого хлору на гіпохлорит натрію, - повідомив Олександр Сєнкевич.

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: