Мапа порталу

Набір учасників на освітню програму проєкту «Молодіжна школа соціально-відповідального бізнесу: навчання для протидії наслідкам пандемії COVID-19»

Платформа підприємців «МрійДій» (https://mriydiy.com.ua) з партнерами презентує регіональний проєкт «Молодіжна школа соціально-відповідального бізнесу: навчання для протидії наслідкам пандемії COVID-19».

Мета проєкту: сприяння розвитку політики соціально-відповідального бізнесу серед молодих підприємців Миколаївської області, впроваджуючи освітні і соціальні заходи, які спрямовані на протидію пандемії.

Проєкт передбачає 3 етапи.

На першому етапі 20 молодих представників соціально-відповідального бізнесу пройдуть 90-годинну освітню програму з 5 тематичних модулів: соціальне підприємництво, проєктний менеджмент, PR, HR і цілі сталого розвитку в підприємництві.

Другий етап передбачає конкурс грантів серед випускників освітньої програми. У рамках конкурсу 10 представників соціально-відповідального бізнесу у партнерстві з громадськими організаціями Миколаївської області зможуть реалізувати 10 проєктів на загальну суму 1 млн.грн.

Третій етап проєкту передбачає проведення конкурсу серед молодих бізнесменів Миколаївської області “Кращі практики молодіжного соціально-відповідального бізнесу на Миколаївщині під час пандемії”.

Найкращі практики будуть відзначені цінними призами під час “І Форум Молодіжного соціально-відповідального Бізнесу”.

Дедлайн – 31 січня 2021 року.

Як подати заявку? Заповнити форму на онлайн-платформі, описавши ідею вашого проєкту за посиланням: http://surl.li/jkps.

Ініціатива реалізовується у межах спільного проєкту Уряду Швеції та Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні «Посилене партнерство для сталого розвитку», у партнерстві з Представництвом DVV International в Україні, управлінням молодіжної політики Миколаївської міської ради, управлінням молоді та спорту Миколаївської ОДА, громадською організацією «Клуб сталого розвитку «Південна ініціатива», Громадською організацією «МІФАРТ» і 19 бізнес-представництвами Миколаївщини.

Детальну інформацію можна отримати у керівника проєкту Віктора Сікаленка: [email protected]

Інформація платформи "МрійДій"  

image


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: