Мапа порталу

У Миколаєві для безхатченків працюють пункти гарячого харчування та видачі теплого одягу

Відповідно до розпорядження Миколаївського міського голови від 27.11.2020р. № 295 та з метою недопущення переохолодження громадян без визначеного місця проживання  в осінньо-зимовий період 2020-2021 років на території міста Миколаєва розгорнуті та функціонують пункти видачі гарячого харчування та теплого одягу. Сьогодні організацію їх роботи перевірили заступник міського голови Анатолій Петров, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Олександр Герасименя, директор міського територіального центру соціального обслуговування Сергій Бондаренко, директор Центру реінтеграції бездомних громадян Олександр Гайдуков.

Працівниками територіального центру із настанням холодної погоди проводиться щоденне патрулювання вулиць з метою виявлення та інформування осіб без визначеного місця проживання про функціонування вищезазначених закладів. Упродовж останніх п’яти днів виявлено 35 безхатченків, роздано 90 листівок, до пунктів гарячого харчування  звернулось 14 осіб зазначеної категорії, видано  27 одиниць одягу.

У зв’язку зі зниженням температури повітря та необхідності надання допомоги громадянам, що опинилися у скрутних життєвих обставинах, міська влада ще раз звертається до всіх миколаївців: просимо вас не бути байдужими до безхатченків. У разі, якщо ви бачите на вулиці людину без визначеного місця проживання, сприяйте її направленню до місць, де можна отримати допомогу, теплий одяг, гарячі їжу та напої.

Пункти гарячого харчування та видачі теплого одягу розташовані у приміщеннях міського територіального центру за адресами:

- Заводський район: вул. Кузнецька, 83;

- Інгульський район: вул.12 Поздовжня, 50-А;

- Корабельний район: вул. Металургів, 8/4;

- Центральний район: вул. Шевченка, 19-А.

Відсьогодні аналогічний тимчасовий пункт обігріву встановлено поруч із лікарнею швидкої медичної допомоги (вул. Корабелів, 14). 

Також у місті постійно діє центр реінтеграції бездомних громадян за адресою: вул. Кругова, 47, тел. 56-06-92, (0632298972) і тимчасовий пункт перебування на території БО "Відновлення" за адресою: с.Весняне, вул.Очаківська, 1-Б, (район Велика Корениха), телефони 59-25-20, 0-800-339-171, (095) 047-35-70. У вказаних закладах наразі є вільні місця. За наявності ФГ вони готові прийняти осіб без визначеного місця проживання на певний термін.

У сьогоднішніх погодних умовах ваша небайдужість може врятувати комусь життя.

 

IMAGE FOLDER (/files/2021/1_2021/16012021)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: