Мапа порталу

Розвиток вуличного спорту в Миколаєві

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич та начальник управління молодіжної політики міськради Олександр Рябенко зустрілися з представниками вуличних видів спорту, щоб обговорити подальший розвиток спортивних субкультур у Миколаєві, реалізацію важливих для молоді інфраструктурних проєктів.

Останніми роками вуличний спорт у нашому місті набирає обертів. У Миколаєві багато талановитих юнаків та дівчат, які власним прикладом популяризують здоровий спосіб життя, демонструють свої досягнення та активно завойовують визнання на всеукраїнському рівні. Міська рада та міський голова Олександр Сєнкевич охоче підтримують ініціативи містян. Лише протягом 2020 року в місті відкрили три скейт-парки, оновлюються спортмайданчики в дворах житлових мікрорайонів. Минулого року за підтримки міського голови та управління молодіжної політики на головній площі Миколаєва відбувся чемпіонат з WORKOUT «Кубок мера». Організатори планують зробити його щорічним. У жовтні Олександр Сєнкевич вітав у Миколаєві учасників чемпіонату райдер-культур, що проходив на території скейт-парку біля СК “Надія”.

На 2021 рік теж чимало цікавих планів. Так, у місті визначено територію для облаштування першого в Миколаївській області майданчика для велотріалу. Більше того, як повідомив Костянтин Цимбал - миколаєвець, відомий далеко за межами нашого міста представник цього екстремального та видовищного виду спорту - цьогоріч є амбітна мета провести в Миколаєві перші офіційні змагання з велотріалу. Для цього потрібна допомога міської влади в організаційних питаннях.  

Олександр Сєнкевич уважно вислухав учасників зустрічі та запропонував об’єднати зусилля для залучення ресурсів та успішної реалізації проєктів. 

 Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови

 

IMAGE FOLDER (/files/2021/05012021_1)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: