Мапа порталу

Олександр Сєнкевич привітав з Новим роком маленьких пацієнтів дитячої лікарні #2

18 маленьких миколаївців зустріли новий рік в КНП ММР «Міська дитяча лікарня №2». Втім, хвороба не має ставати на заваді святу. Тому до маленьких пацієнтів за дорученням Діда Мороза у перший день 2021 року завітав Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич. Це вже стало традицією: у перший день  нового року побувати в дитячій лікарні, поділитися з малечею і їх батьками новорічним настроєм, подарувати солодкі подарунки. Мер із задоволенням приміряв на себе роль святкового персонажу. Мотивація проста: Дід Мороз, як і чимало миколаївців, і людей в усьому світі, захворів на коронавірус, тому доручив почесну місію йому, Олександру Сєнкевичу. Наголосив при цьому, аби всі, навіть у свято, дотримувалися заходів безпеки. 
Дітлахи радо зустрічали подарунки. Батьки і медичний персонал робили фото. Міський голова обійшов всі відділення лікарні. Побажання здоров’я ще з минулого року стали найбільш актуальними, а у медичному закладі і поготів. А для себе Олександр Сєнкевич зробив певні замітки. Адже і в цьому, 2021 році, і протягом наступних чотирьох роботи в місті вистачить, в тому числі в медичних закладах. 
- Прикро, що є маленькі миколаївці, яким довелося зустрічати Новий рік на лікарняному ліжку, а не біля ялинки, в колі своїх рідних, друзів. І ми сьогодні крапельку свята принесли просто сюди, до їх палат. А власне палати, і вся лікарня теж потребують нашої уваги. І це вже завдання для абсолютно реальних людей – депутатів міської ради. Ми всі це розуміємо, отже зміни не забаряться, - зауважив Олександр Сєнкевич.
 
Відділ інформаційного забезпечення 
 

 

IMAGE FOLDER (/files/2021/012021/01012021)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: