Мапа порталу

Про можливість надання державної допомоги миколаївським підприємствам, що на час карантину вимушені були скоротити чи призупинити свою діяльність

Міський голова Олександр Сєнкевич надав інформацію щодо державної допомоги, на яку можуть розраховувати миколаївські підприємці, які зупинили свою діяльність через карантин.
 
- Сьогодні спілкувались з директором Миколаївського обласного центру зайнятості Дмитром Обороньком з приводу допомоги миколаївським підприємствам, що на час карантину вимушені були скоротити чи призупинити свою діяльність. В рамках державної програми в Миколаївській області є можливість надати допомогу у розмірі більше 10-ти мільйонів гривень на компенсації по частковому безробіттю. Мова йде про підприємства та ФОПи, які вимушені були через карантинні заходи зупинити чи скоротити свою діяльність.
 
Міський голова зазначив, що підприємці малого та середнього бізнесу мають можливість звернутися до центру зайнятості (тел: (0512) 37-24-84) з запитом надання допомоги для себе та своїх працівників. Щоб отримати таку допомогу, треба звернутись за вказаним телефоном та підготувати необхідний пакет документів. Усі кроки цієї процедури вказані на інфографіці.
 
- Спільними зусиллями за 8 попередніх місяців служба зайнятості провела компенсації майже 5000 миколаївцям на загальну суму 29,2 мільйони гривень. Тобто це 5 тисяч збережених робочих місць! Дякую Дмитру Обороньку та всьому колективу центру зайнятості за якісне надання послуг та обслуговування клієнтів в умовах карантину. - повідомив міський голова.

 

IMAGE FOLDER (/files/2020/11_2020/16112020_2)

 

 

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: