Мапа порталу

Миколаївська спеціалізована школа "Академія дитячої творчості" отримала золоту медаль ХІІ Міжнародної виставки

12–14 жовтня 2020 року відбулася Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» й виставка освіти за кордоном «World Edu», у якій взяла участь Миколаївська спеціалізована школа «Академія дитячої творчості» з тематичної номінації «Інноваційна діяльність закладів освіти як важливий фактор забезпечення якості освіти».

У матеріалах, поданих на конкурс, презентовано унікальний досвід закладу освіти: «Авторська школа «Академія дитячої творчості» – інноваційна платформа синергії мистецьких і загальноосвітніх дисциплін».

Визначною подією виставки стало проведення науково-практичної конференції «Авторська школа ХХІ століття: третя хвиля відродження в незалежній Україні». Директор закладу Ганна Матвєєва, к.пед.н., Голова правління Громадської організації «Всеукраїнська асоціація Авторська школа в Україні», взяла участь у конференції в якості модератора дискусійної платформи «Реформаторські ідеї сучасності: Нова українська школа в просторі розвитку педагогічного новаторства (від історії питання до сучасності) та присвятила свою доповідь темі «Генезис становлення авторських шкіл в Україні – Школа, вікнами до «Сонця дитини».

"Академія дитячої творчості" отримала золоту медаль в номінації "Інноваційна діяльність закладів освіти як важливий фактор забезпечення якості освіти". Вітаємо шкільну родину з нагородою!

Інформація управління освіти


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: