Мапа порталу

Нове життя "Надії": завершено перший етап капремонту спорткомплексу

У Миколаєві завершили перший етап капітального ремонту спорткомплексу “Надія”. Знакова для містян будівля, де проходять матчі баскетбольної ліги, набуває сучасного вигляду та перетворюється на справжню окрасу міста.

Нагадаємо, спорткомплекс був зведений ще 1981 року, відтоді - жодних оновлень. Про нове життя “Надії” почали говорити в 2018 році, тоді за дорученням мера Олександра Сєнкевича розробили та затвердили концепцію модернізації закладу.  

Наразі першу чергу робіт завершено. Коштом міського бюджету відремонтували та утеплили покрівлю, цоколь та відмостку, облаштували водовідведення. Виконали комплексний монтаж фасаду з термомодернізацією та сучасним освітленням. Родзинкою проєкту став 3D-формат фасадної системи, яка одразу приваблює погляд перехожих. Всередині будівлі капітально відремонтували санвузли - тут сенсорне устаткування, додаткове освітлення, всі умови для людей з інвалідністю.

У п’ятницю, 30 жовтня, об’єкт оглянув Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич.  

  • Ми завершили перший, масштабний етап оновлення спорткомплексу. Наступний крок - повна термомодернізація будівлі та внутрішні ремонтні роботи, благоустрій прилеглої території. Поблизу “Надії” нещодавно відкрили реконструйований сквер - мікрорайон змінюється, оновлені об'єкти тішать око, - каже мер Миколаєва.  

У планах на наступний рік - встановлення в СК “Надія” теплового пункту та монтаж нової системи опалення, укладання теплої підлоги в роздягальнях, утеплення одноповерхової адмінбудівлі, впорядкування прилеглої території. Замовник робіт - управління капітального будівництва міськради - підготував бюджетний запит. Як повідомив начальник управління Григорій Патока, завдяки економії коштів на остаточне  завершення реконструкції необхідно біля 25 млн грн. Проєкт другої черги робіт вже "вийшов" з експертизи. 

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови

 

 

IMAGE FOLDER (/files/2020/10_2020/30012020)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: