Мапа порталу

Поповнення у листяних: сьогодні у сквері Бойової Слави посадили каштани і катальпи, на черзі - інші зелені зони Миколаєва

30 квітня «зелений десант» працівників ТОВ «Миколаївзеленгосп» висадився в сквері Бойової Слави. Як розповів директор підприємства Володимир Малий, в цьому невеликому парку дерева підсаджують щороку і нинішня весна не виняток. Чисельність дерев зросте рівно на 41 одиницю. Сьогодні свої місця зайняла перша партія - 21 каштан і катальпа. Щоб краще приймалися, дерева садять із грудкою землі, адже на місці скверу раніше був котлован з будівельним сміттям.

Замовник робіт - департамент житлово-комунального господарства мерії, а ініціатива оновити зелені насадження в сквері належить депутатському корпусу міської ради.

Всього ж навесні 2015 року в Миколаєві на замовлення департаменту ЖКГ міської ради висадили 1190 дерев та 1465 кущів.

Найближчим часом молоде поповнення чекає сквер Радянський (вул. Радянська - проспект Леніна), берізки прикрасять сквер «Алея бойової слави», на верхній набережній висадять кущі ялівцю, а на Тернівському кільці і кільці на площі Перемоги заново посадять 150 кущів самшиту, пошкоджених внаслідок ДТП.

Наведуть лад і в улюбленому місці відпочинку городян - центральній площі міста. У сквері ім. 68 Десантників планують замінити два пірамідальних граби, які всохли після того, як собаки пошкодили кору дерев.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: