Мапа порталу

Новим рекордам бути! У Миколаєві відкрили оновлений легкоатлетичний манеж

У Миколаєві відкрили оновлений легкоатлетичний манеж спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з легкої атлетики. Заклад, у якому виховали кілька поколінь чемпіонів, понад 40 років не бачив нормального ремонту. Звісно, умови тренування давно вже не відповідали сучасним вимогам.

Цьогоріч манеж отримав сучасне покриття з оновленою розміткою бігових доріжок. У рамках проєкту в приміщенні замінили систему освітлення та встановили бойлер, енергоощадні вікна. Відтепер на спортивній арені можна повноцінно проводити навчально-тренувальні заняття та змагання. Роботи виконані коштом громади міста Миколаєва.

Подібний спортивний об’єкт — єдиний в області. Тож, за словами міського голови Олександра Сєнкевича, на цьому зупинятись не збираються, а наступного року комплекс ремонтних робіт продовжать, у тому числі, виконають благоустрій території навколо спортивного приміщення.

  • У найкращих умовах і результати будуть вищими, — певен мер Миколаєва Олександр Сєнкевич. — Бажаю всім ефективних тренувань і нових досягнень. Звісно, це лише початок і нам ще є до чого докласти руки. Готуймо документи, щоби наступного року повноцінно завершити перетворення спортшколи. Продовжуємо працювати над покращенням умов для наших майбутніх чемпіонів.

Директор СДЮСШОР із легкої атлетики Анатолій Бугайов подякував усім, хто доклав зусиль до здійснення мрії юних спортсменів та їх тренерів. Задоволений керівник закладу й новим спортивним інвентарем.

Право перерізати символічну стрічку надали одній із найсильніших стрибунок у висоту, бронзовій призерці Олімпійських ігор Віті Стьопіній. Юні миколаївські спортсмени продемонстрували на новій спортивній арені свою майстерність.

Новим рекордам у миколаївській легкій атлетиці бути!

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови

 

 

IMAGE FOLDER (/files/2020/10_2020/13102020)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: