Мапа порталу

Миколаївський зоопарк відзначив 119-й день народження

22 вересня Миколаївський зоопарк відзначив поважну дату – 119-й день народження. Свято відбулось на території закладу,  в теплому колі його співробітників.

Директор установи Володимир Топчий розповів, що епідемія суттєво вдарила по Миколаївському зоопарку  - знизилась кількість відвідувачів та надходжень від продажу квитків. Незважаючи на це, розвиток не зупинився. Там проводили ремонт осель тварин, зокрема, вольєрів для бегемотів та зебр, а також зміцнювали інфраструктуру. Ба більше, в зоопарку незабаром запрацює зручний для відвідувачів сервіс.

- Ми закупили сучасне обладнання для електронного квитка. Його запровадять вже в жовтні, - сказав Володимир Топчий. – Електронний квиток можна буде придбати в Інтернеті та завантажити на телефон. Щоб потрапити на територію закладу, достатньо буде показати електронний квиток на вході.

Володимир Топчий підкреслив: співробітники зоопарку – дружній колектив справжніх професіоналів. Багато з них вже не один десяток років працюють там, сприяючи збереженню тваринного світу.

Винуватців свята привітали мер Миколаєва Олександр Сєнкевич та начальник управління з питань культури та охорони культурної спадщини Юрій Любаров. Мер зазначив, що наш зоопарк – перлина не тільки Миколаєва, а й всієї України.

- Усі зміни, які відбуваються в зоопарку, в першу чергу, відбуваються завдяки вам! І завдяки вам зоопарк вважається найкращим в Україні.  Міська влада завжди допомагала й у подальшому буде допомагати нашому зоопарку, - сказав Олександр Сєнкевич, звертаючись до колективу закладу. -   Кожному з вас хочу побажати міцного здоров’я, добробуту! Зі святом!

Принагідно міський голова повідомив приємну новину: за рахунок коштів, виділених з бюджету Миколаєва, незабаром розпочнеться будівництво «Острова звірів». Це масштабний проєкт, що потребує значних капіталовкладень. Об’єкт має бути готовий наступного року, коли зоопарк відзначатиме 220-й день народження. «Острів звірів» стане чудовим подарунком для зоопарку та всього міста.

Після цього Олександр Сєнкевич, Юрій Любаров та Володимир Топчий вручили співробітникам закладу грамоти та приємні подарунки.

Свій подарунок підготували й юні миколаївці зі школи «Ритми планети». Вони подарували яскравий виступ, що не залишив байдужим нікого з глядачів.

 

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови

 

IMAGE FOLDER (/files/2020/9_2020/230920)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: