Мапа порталу

В Миколаєві відбулось свято «День народження міста – день народження моєї сім’ї»

В суботу, 12 вересня, в рамках відзначення 231-ї річниці заснування Миколаєва в палаці культури та урочистих подій відбулось зворушливе свято «День народження міста – день народження моєї сім’ї». Зазвичай воно відбувається в День міста, у ньому беруть участь миколаївці, які в цей день вирішили поєднати свої долі, так і подружжя з багатою історією.

Так, цього дня вирішили створити сім’ю Олександр та Оксана. Вони познайомились 4 роки  тому, разом працювали. У підсумку –  вирішили об’єднати свої долі.

Те, що день весілля співпав з Днем міста – випадок. Проте це ще більше підсилює і так святкову атмосферу.

Відповідальна місія провести весільну церемонію дісталася меру Олександру Сєнкевичу, який завітав на свято разом з сім’єю.  

 - Ваше подружнє життя тільки починається. Як людина, що має власну родину, я знаю, що основа щасливої сім’ї – любов. А любов багатогранна. Це і вірність, і терпіння, і вміння слухати а чути одне  одного. Тож пронесіть свої глибокі почуття через усе життя, - сказав Олександр Сєнкевич. – Виконуючи почесну місію міського голови, я урочисто оголошую вас чоловіком та дружиною!

Вже 50 років разом живуть Валентин та Галина Лебеденки. Вони знають один одного дуже давно – ще зі школи. Мають дітей, внуків та правнуків. Ця сім’я – справжній приклад порозуміння та любові. Валентин Михайлович та Галина Іванівна радять: щоб прожити разом довго та щасливо, необхідно проявляти не тільки любов, а й  взаєморозуміння.

Їх також привітав мер Миколаєва Олександр Сєнкевич.

- Незважаючи на тернистий шлях, ви зберегли ваш оптимізм та енергійність, яким можуть позаздрити молоді, - сказав міський голова. – Щиро зичу вам і вашим близьким здоров’я та усього найкращого.

Олександр Сєнкевич подарував винуватцям святам приємні подарунки. 

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови

IMAGE FOLDER (/files/2020/9_2020/120920_3)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: