Мапа порталу

В Миколаєві почали приводити до ладу ще одну дорогу, що чекала на ремонт кілька десятків років

В Інгульському районі розпочали ремонт дороги, що веде від будинку № 22 до будинку № 36 по вул. Миколаївській.

8 вересня очільник міста Олександр Сєнкевич разом з директором департаменту ЖКГ Сергієм Коренєвим проінспектував хід робіт на об’єкті.

Мер Миколаєва зазначив: ще зі шкільних років пам’ятає цю дорогу, адже часто ходив нею. Вже тоді вона була в занедбаному стані. Однак сьогодні розпочалось друге життя дорожньої артерії.

Її приводять до ладу в рамках капітального ремонту – підрядник замінить біля 1200 кв.м. асфальтового покриття. І це перший етап.

- Цього року відремонтуємо дорожнє покриття від будинку № 22 по вул. Миколаївській до колишнього магазину «Зубр», а наступного року – до пр. Миру. На 2021 рік також заплановано  ремонт пішохідної частини, - сказав Олександр Сєнкевич.

Наразі підрядник підготував основу, уклав шар гравію. Наступний крок – власне асфальтування. Його мають завершити вже цими вихідними.

Під час перевірки до мера Миколаєва звернулись мешканці будинку по вул. Миколаївській, № 34-б. Вони повідомили, що створили ОСББ, своїм коштом здійснюють ремонт. Однак власних сил на все не вистачає. Вони попросили допомоги у здійсненні ремонту місць загального користування, що наразі знаходяться в не найкращому стані.

Обговоривши питання, Олександр Сєнкевич надав відповідні доручення Сергію Коренєву. Останній повідомив, що департаменту ЖКГ відома порушена проблема. На сьогодні запланована нарада щодо цього, під час заходу будуть враховані усі зауваження, висловлені міським головою. 

 

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови   

IMAGE FOLDER (/files/2020/9_2020/080920)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: