Мапа порталу

4 вересня розпочинається голосування за проєкти Громадського бюджету-2021

1 вересня в мерії Миколаєва під головуванням першого заступника міського голови Володимира Криленка відбулось засідання Координаційної ради з питань Громадського бюджету. Під час заходу обговорили   питання щодо організації процесу голосування за проєкти Громадського бюджету, що будуть реалізовані 2021 року.

Директорка департаменту економічного розвитку Тетяна Шуліченко нагадала, що голосування стартує 4 вересні, триватиме воно 14 днів – до 17 вересня включно. Свій голос можна віддати на офіційному сайті Громадського бюджету м.Миколаєва та у затверджених пунктах голосування.

- Як і в минулому році, є два пункти для голосування. Один буде розташовано в центральному холі будівлі мерії, що за адресою: вул.Адміральська, 20. Другий - в адміністрації Корабельного району, яка знаходиться по пр. Богоявленському, 314. Звичайно, при цьому будуть дотримані карантинні вимоги, - зазначила Тетяна Шуліченко.

Проголосувати можна буде в понеділок-четвер з 09:00 до 17:00 і в п’ятницю з 09:00 до 16:00.

Запроваджено голосування за допомогою Vibe- та Telegram-боту. Інструкція для електронного голосування за посиланням

Директорка департаменту економічного розвитку також нагадала, що існує три категорії проєктів: великі, малі та соціальні.

- Взагалі цього року на громадський бюджет було  подано 96 проєктів, з них 40 великих та 40 малих, а також 16 соціальних. Після розгляду проєктів експертною групою до голосування допущено 78 проєктів, з яких 29 – великі, 36 – малі, 13 – соціальні. За нашою програмою обсяг Громадського бюджету становить 18 млн.грн., на великі проєкти 10,8 млн.грн., на малі 5,4 млн.грн., на соціальні - 1,8 млн.грн., - додала Тетяна Шуліченко.

Наприкінці заходу відбулось опечатування скриньок для голосування за проєкти Громадського бюджету.

 

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови

IMAGE FOLDER (/files/2020/9_2020/010920_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: