Мапа порталу

Миколаївська школа №48 починає навчальний рік із новим сучасним спортивним комплексом

Неймовірний подарунок до початку нового навчального року отримали вихованці школи №48 у Корабельному районі. 1 вересня, у День знань, тут відкрили сучасний спортивний комплекс, збудований коштом громади міста Миколаєва.

Для дітлахів улаштували яскраве спортивне свято, на яке завітали міський голова Олександр Сєнкевич,  начальниця управління освіти міськради Ганна Личко, керівник управління капітального будівництва міськради Григорій Патока, депутати міськради Наталя Горбенко, Анатолій Петров, Владислав Єнтін, керівник підприємства-підрядника Володимир Педченко, представники адміністрації району.

Олександр Сєнкевич привітав школярів із Днем знань та закликав активно долучатися до занять спортом.   

-   Коли ми працювали над ідеєю будівництва цього майданчика, прагнули, насамперед, щоби діти зміцнювали своє здоров’я і показували класні спортивні результати. Прошу вас берегти своє майно та передати його наступним поколінням школярів у хорошому стані, - звернувся мер до вихованців школи.

Спортивний комплекс складається з футбольного поля з якісним штучним покриттям, баскетбольного майданчика, бігових доріжок, трибуни для глядачів з кольоровими стільцями, спортивних знарядь, виготовлених на замовлення спеціально для цього об’єкту.

Не забули й про сучасне освітлення та заходи безпеки – на території комплексу працює відеоспостереження, а шкільний охоронець «озброєний» кнопкою термінового виклику поліції.

Розпочали будівництво в 2019 році. З міського бюджету виділили біля 8 млн грн. Нині це один з найкращих мультифункціональних комплексів не лише в Корабельному районі, а й у Миколаєві загалом.

Міська влада планує продовжити реалізацію подібних проєктів для юних містян.

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови

 

IMAGE FOLDER (/files/2020/9_2020/01092020)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: