Мапа порталу

День міста з дотриманням карантинних вимог

Цього року Миколаєву виповнюється 231 рік. Відзначатиме свій день народження місто буде  12 вересня. У  мерії відбулось засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення свята. Головна вимога до всіх, хто братиме участь в його організації, - дотримання всіх вимог карантину. Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич наголосив:

- Ми маємо бути впевнені в безпеці всіх заходів. Тому відміняємо такі, що були у минулому році, і раніше, але відбувалися за участі великої кількості людей.

Так, цього року не буде вже традиційного параду. Також вздовж Соборної не стоятимуть виставки районів міста, закладів культури, спорту, освіти. Втім святкування триватиме у всіх районах міста, на всіх майданчиках, таким чином максимально наближуючись до людей. Учасники засідання обговорили чимало технічних питань свята, мали змогу поставити питання організаторам. Зі свого боку представники влади підкреслили: будуть дотримані всі заходи безпеки, за які влада власне несе відповідальність. До того ж, чимало заходів, в тому числі великий вечірній концерт на головній площі міста, будуть транслюватися і показуватися на телеканалі «МАРТ». Афіша свята і анонси будуть оголошені пізніше.

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: