Мапа порталу

Сучасний шкільний стадіон у Корабельному районі

Замість примітивного футбольного поля з травою та камінням – професійні майданчики із якісним покриттям. В Корабельному районі поруч зі школою №48 капітально відремонтували стадіон. Спортивний об'єкт звели коштом міського бюджету. Проєкт увійшов до всеукраїнської програми "Велике будівництво" і планується до здачі вже в цьому році. 

Новий багатофункціональний стадіон включає в себе: футбольне поле зі штучним покриттям, бігові доріжки, майданчики для гри в баскетбол та волейбол. Нове покриття - рівне та м’яке, грати набагато комфортніше. Також на стадіоні встановили глядацькі трибуни. По периметру  задля безпеки змонтували камери відеоспостереження. 

Днями стадіон оглянув міський голова Олександр Сєнкевич. Мер провів робочу нараду, у якій взяли участь перший заступник міського голови Володимир Криленко, начальниця управління освіти Ганна Личко, начальник управління капітального будівництва Григорій Патока, представники підрядної компанії.

- У Корабельному районі з'явився ще один сучасний спортивний простір. Учні школи матимуть змогу пограти на різних майданчиках, цікаво і з користю проводити своє дозвілля, - зазначив міський голова.

Під час робочої наради міський голова Олександр Сєнкевич висловив свої зауваження щодо облаштування прилеглої території та надав відповідні доручення підлеглим. 

Як зазначає депутат за округом Наталія Горбенко, до початку навчального року в школі №48 частково буде відремонтовано дорожнє покриття - повністю відремонтувати всі дороги у поточному році не вдасться через брак фінансування. Наразі підрядник вже приступив до робіт.

 

 

IMAGE FOLDER (/files/2020/8_2020/18082020_3)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: