Мапа порталу

Інформацію про проведення заходів

«Олії світу 2021» (Edible Oils of the World), організатор - асоціація AVPA (https://www.avpa.fr/home-en). У 2020 р. у розділі «Моноварієтальна та горіхова олія» українська компанія RichOil (Львів) виграла срібну медаль (другий рік поспіль) за олію волоського горіха та три дипломи Gourmet за олію з гарбузового насіння, олію з додаванням лимону та базиліку та олію з додаванням томатів та гострого перцю (https://www.avpa.fr/huiles-en). Загалом у конкурсі у різних категоріях брали участь 400 учасників з 4 континентів. Церемонія передачі нагород-https://fr-fr.facebook.com/ambassadeukraineenfrance/.

«Чаї світу 2020» (Teas of the World) - організатор - асоціація AVPA. Українських виробників запрошують до участі у категорії трав’яні чаї та суміші. Заявку та зразки потрібно подати до 15 вересня 2020 р., церемонія нагородження відбудеться 16 листопада 2020 р. Інформація щодо умов участі доступна за посиланням https://www.avpa.fr/thesen.

SIMA 2021 – міжнародний конкурс найкращих рішень у сфері сільськогосподарської техніки, устаткування та технологій. Заявку на участь у конкурсі необхідно подати до 25 вересня 2020 р., номінанти будуть оголошені 26 листопада 2020 р., а переможці – на урочистій церемонії під час проведення виставки 21-25 лютого 2021 р. Інформація щодо умов участі доступна за посиланням https://en.simaonline.com/Events/SIMA-Innovation-Awards/Take-partin-the-2021- SIMA-Innovation-Awards.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: