Мапа порталу

Відбулося засідання міської тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

17 липня 2020 року під головуванням першого заступника міського голови Володимира Криленка відбулося засідання міської тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

Директор департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради Василенко С.М. проінформував членів комісії, що  станом на 01.07.2020 на 13 економічно-активних підприємствах міста Миколаєва заборгованість із виплати заробітної плати  склала 25 млн. 479,6 тис. грн. В порівнянні  з даними на 01.06.2020 (25 млн. 187,5 тис.грн.) загальна сума заборгованості із виплати заробітної плати збільшилась на 292,1 тис. грн. (1,2 %).

На підприємствах комунальної форми  власності  станом на 01.07.2020 загальна сума заборгованості із виплати заробітної плати склала 549,8 тис.грн. (ЖКП ММР «Південь» – 371,8 тис.грн. та КП ММР «Міська стоматологічна поліклініка» 178,0 тис.грн.).

Доповідач наголосив, що станом на 16.07.2020 спостерігається позитивна тенденція зменшення заборгованості із заробітної плати: у повному обсязі на ДП «Миколаївський суднобудівний завод» - 1542,6 тис.грн.; частково на ТОВ «Нікморсервіс Миколаїв» - 1030,0 тис.грн., на КП ММР «Міська стоматологічна поліклініка» - 99,0 тис.грн.

На засіданні міської тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат було заслухано представників підприємств-боржників із виплати заробітної плати: Державне Південне виробничо-технічне підприємство, ДП «Миколаївський облавтодор» ВАТ «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України» та комунальне підприємство Миколаївської міської ради «Міська стоматологічна поліклініка».  Вони доповіли про причини існування заборгованості із виплати заробітної плати та про перспективи її погашення.

Керівникам підприємств надано рекомендації щодо необхідності активізації роботи в напрямку прискорення погашення існуючої заборгованості в найкоротші терміни та недопущення її зростання у 2020 році.

Начальник Миколаївського управління Головного управління ДПС у Миколаївській області Купчишина О.А проінформувала про стан погашення заборгованості зі сплати Єдиного соціального внеску підприємствами, установами та організаціями міста Миколаєва за підсумками роботи за І півріччя 2020 року.

Про перспективи та шляхи погашення заборгованості із виплати заробітної плати на житлово - комунальному підприємстві Миколаївської міської  ради «Південь» доповів  Конєв П.А. - начальник відділу по роботі з комунальними підприємствами,  установами та організаціями управління комунального майна Миколаївської міської ради.

За результатами роботи комісії надано відповідні  протокольні доручення. 

Департамент праці та соціального захисту
населення Миколаївської міської ради


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: