Мапа порталу

Миколаївська міська рада затвердила Програму поводження з котами і собаками та регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами у м. Миколаєві на 2020-2024 роки

Миколаївська міська рада затвердила Програму поводження з котами і собаками та регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами у м. Миколаєві на 2020-2024 роки. 

Перед голосуванням мер Миколаєва нагадав, що раніше на розгляд депутатського корпусу було винесено 3 комплексні документи, одна жоден з них не набрав достатньої кількості голосів. "Гуманна" Програма департаменту ЖКГ була доопрацьована, зменшено обсяг фінансування (зокрема, на будівництво майданчиків для вигулу собак, встановлення сонячних батарей, кількість стерилізацій тварин в поточному році).

Депутатам представили проєкт зі змінами. Як поінформувала депутат Лариса Веселовська, розмір фінансування зменшено на 13 млн грн. Початково було 61 млн грн, на сьогодні лишили трохи більше 47 млн грн. 

- Прошу депутатів підтримати. Поставимо велику крапку. Нарешті Центр захисту тварин зможе працювати. До Миколаєва "зайде" благодійна організація "Чотири лапи", яка допоможе зменшити кількість бездомних тварин на вулицях міста, - додала Лариса Веселовська.

33 голоси "За" віддали за Програму депутати міськради.

 

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: