Мапа порталу

З 96 проєктів Громадського бюджету на 2021 рік 78 отримали позитивну оцінку

22 липня в мерії Миколаєва під головуванням першого заступника міського голови Володимира Криленка відбулось засідання Координаційної ради з питань Громадського бюджету. Під час заходу обговорили результати розгляду експертною групою з Громадського бюджету проєктів, поданих для реалізації у 2021 році.

Щодо цього питання доповіла Тетяна Шуліченко, директорка департаменту економічного розвитку міської ради.

- У ході 4-х засідань членами експертної групи проведено комплексний аналіз 96 поданих проєктів, частина з них була доопрацьована спільно з авторами. За результатами розгляну 78 проєктів отримали позитивну оцінку, 18 – негативну, - поінформувала Тетяна Шуліченко.

Вона також зазначила, що з 78 проєктів, що отримали позитивну оцінку, 29 відносяться до категорії «Великі» (їх загальна вартість становить майже 28 млн.грн.), 36 – до категорії «Малі» (їх загальна вартість перевищує 10,5 млн.грн.), 13 проєктів – до категорії «Соціальні» (їх загальна вартість – майже 4 млн.грн.).

Після цього на голосування було винесено питання щодо погодження переліку проєктів, які отримали позитивну оцінку, для оприлюдення на сайті міської ради. У підсумку координаційна рада ухвалила позитивне рішення.
Тепер на них чекає відкрите голосування миколаївців, яке відбудеться у вересні поточного року. 

 

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови

 

IMAGE FOLDER (/files/2020/7_2020/220720_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: