Мапа порталу

У Корабельному районі відремонтували вщент розбитий внутрішньоквартальний проїзд та збудували тротуари

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич перевірив, як відремонтували внутрішньоквартальні проїзди в Корабельному районі. Дороги не бачили ремонту з моменту введення в експлуатацію житлових будинків, а тротуарів подекуди й взагалі не було.  

  • Комплексно працюємо над відновленням внутрішньоквартальних проїздів та тротуарів у Миколаєві. В першу чергу ремонтуємо покриття біля об’єктів соціальної сфери, щоб містянам було зручно та безпечно до них діставатися. Ось завершили роботи на внутрішньоквартальному проїзді від проспекту Корабелів до гімназії №3. Тут зосереджені школа, гімназія, дитячий садок, центр позашкільної освіти. Дороги були, без перебільшення, аварійними. Ми відновимо Миколаїв, лиш потрібно трохи часу, - сказав мер Миколаєва Олександр Сєнкевич.

Обсяг робіт - 1600 кв метрів дорожнього покриття та 1700 кв метрів тротуарної частини. Голова адміністрації Корабельного району Олександр Цуканов відзначив, що ремонт виконали менше ніж за півтора місяця. 

  • Ми отримали оновлений проїзд до гімназії та тротуарні доріжки, яких тут раніше навіть не було. Враховано водовідведення, тож жодних калюж після дощу, - підсумував посадовець. 

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови

IMAGE FOLDER (/files/2020/7_2020/02072020_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: