Мапа порталу

Комунальні служби міста беруться до роботи з усунення причин підтоплення в районі заводу “Дормашина”

Комунальні служби міста беруться до роботи з усунення причин підтоплення в районі заводу «Дормашина». За дорученням міського голови Олександра Сєнкевича проведено спільну нараду за участі керівництва департаменту ЖКГ, МКП «Миколаївводоканал», КП «ЕЛУ автодоріг».

Насамперед, прийнято рішення щодо обстеження колектору від «Дормашини» до морського порту.

— Влаштуємо експедицію. Це досить серйозний захід, з огляду на те, що колектор може містити небезпечні гази. У цій справі просимо допомоги МНС-ників, — розповів директор департаменту ЖКГ Сергій Коренєв під час апаратної наради в мерії.

Для комплексного розв’язання проблем на цій ділянці автошляху планується реалізація низки заходів.

Насамперед, це спорудження додаткових колодязів у районі бульварної частини проспекту Центрального від вул. Садової до вул. Інженерної. КП «ЕЛУ автодоріг» має приступити до роботи вже цього тижня.

Ще одне важливе технічне рішення — будівництво вертикального колодязя в районі заводу. Це необхідно для того, щоби в майбутньому запобігти засміченню зливової каналізації, як це сталося під час останньої негоди. За словами посадовця, це звичайний злив, якого там ніколи не було, втім він має повністю усунути можливість засмічення.

Крім того, додатково обстежать зливову каналізацію на предмет самовільного врізання фекальної каналізації.

— Протокол наради підписано, він містить 8 пунктів, за якими виконуватиметься робота, — підсумував керівник департаменту. — Координація — щотижня.

Фахівці обіцяють, що перші результати миколаївці побачать уже за кілька тижнів.

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич поставив контрольний термін — місяць на влаштування додаткових зливових приймачів на проспекті Центральному між вул. Садовою та вул. Інженерною.

 

 

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови

 

 

IMAGE FOLDER (/files/2020/6_2020/30062020)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: