Мапа порталу

Масштабна реконструкція перехрестя в мкр Ліски йде за планом: об'єкт мають здати у вересні 2020 року

У вівторок, 30 червня, у мерії відбулася розширена апаратна нарада, у якій взяли участь керівники виконавчих органів міської ради та комунальних підприємств, представники ЗМІ. Під час заходу директор департаменту житлово-комунального господарства Сергій Коренєв доповів меру Миколаєва, як просувається масштабна реконструкція перехрестя вул. Крилова і вул. Генерала Карпенка.

Нагадаємо, будівництво стартувало в травні цього року. Проєктом передбачено цілий комплекс робіт — від заміни підземних комунікацій, перенесення контактної мережі тролейбусів до впорядкування тротуарів та зупинок громадського транспорту.

Сергій Коренєв зазначив, що наразі проблемна ділянка на вул. Крилова, бо з обох боків знято асфальт. Однак один із тротуарів вимостять уже цього тижня, на початку наступного приступлять до відновлення пішохідної зони з протилежного боку.

  • Є певні труднощі щодо прокладання кабелю вул. Генерала Карпенка біля будинку № 47. Питання, пов’язані з оптоволокном, що необхідне для керування при аварійному відключенні обленерго. Технічні вимоги погоджуються між підрядником та обленерго. Безпосередньо щодо перехрестя, влаштування світлофорного об’єкта та контактних ліній — минулого тижня провели нараду з КСМЕП, що є субпідрядником та ПП «Світлолюкс-Миколаїв». Категоричних проблем там немає. Розриття, що були вздовж лівої смуги в напрямі руху до мкр Намив, закриті та засипані гравієм. Рух частково розблоковано, знято проблему затору, — каже директор департаменту.

Асфальтування виконуватимуть поетапно. Спочатку — в напряму вул. Леваневців та паркувальний майданчик, наступний етап — вул. Крилова, потім вул. Генерала Карпенка з обох боків.

За планом об’єкт мають здати на початку вересня 2020 року.

Олександр Сєнкевич зауважив, що цього тижня виїде на місце та перевірить хід реконструкції.

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови

 

 

 

IMAGE FOLDER (/files/2020/6_2020/30062020_2)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: