Мапа порталу

Валентин Гайдаржи: «Безпечні умови для відпочинку біля води у Миколаєві створити до 15 травня!»

Безпечні умови для відпочинку біля води в межах Миколаєва створити до 15 травня! Таке завдання поставив сьогодні, 29 квітня, заступник міського голови Валентин Гайдаржи під час засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Купальний сезон не за горами, а якщо врахувати, що виїхати до моря для багатьох миколаївців в сучасних економічних умовах буде не по кишені, цілком імовірно, що бажаючих охолоджуватися у водах Інгулу або Південного Бугу стане більше.

Берегова смуга в Миколаєві простягнулася на 128 км, а місць для відпочинку не так багато, як хотілося. Зона відпочинку «Прибій» і пляж «Стрілка» у Центральному районі, «Чайка» і «Маяк» - в Корабельному, Намив та обласний яхт-клуб - в Заводському. До переліку місць масового відпочинку городян на воді ще віднесли місця заняття водними видами спорту. На пляжах і в зонах відпочинку в міру фінансових можливостей зараз проводяться підготовчі роботи: організовуються рятувальні пости, підводиться питна вода, а також перевіряється її якість, проводиться ревізія дна водойм тощо.

У 2014 році в Миколаєві на воді загинуло 8 осіб. Завдяки оперативній роботі рятувальників 9 миколаївців не спіткала ця доля.

Щоб у Миколаєві не повторилася минулорічна сумна статистика, члени комісії з питань ТЕБ та НС затвердили План заходів щодо охорони життя та попередження загибелі людей на водних об'єктах м. Миколаєва на 2015 рік, також скоординували дії всіх відповідальних служб.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: