Мапа порталу

Місто допоможе відремонтувати пошкоджений стихією дах "Трудових резервів": Олександр Сєнкевич відреагував на прохання спортивної громадськості

Олександр Сєнкевич разом з директором департаменту ЖКГ Сергієм Коренєвим та депутатом міськради Федором Панченком провів робочу нараду на території спортивного комплексу “Трудові резерви” в мкр Соляні.

Керівництво закладу звернулося до міської влади з проханням допомогти вирішити проблему з дахом, який знаходиться в аварійному стані. 

  • Дах зірвало три місяці тому під час стихії, тепер він протікає. Всі заняття в спорткомплексі призупинені. Ні діти, ні дорослі тренуватися не можуть, а в нас є учасники міжнародних змагань, Олімпійських ігор. Хочеться, щоби місто та область об’єдналися, та, незважаючи, кому належить будівля, допомогли вирішити питання з дахом, - говорить представник закладу.

Сергій Коренєв нагадав, що після буревію в кінці зими у місті було пошкоджено 68 дахів будинків. Протягом кількох місяців тривала робота з відновлення покрівель. Наразі лишилося 8 об’єктів, що потребують завершення ремонту.   

  • Тут подібна ситуація. Маючи досвід роботи з пласкими покрівлями, ми в короткі терміни виконаємо розрахунок необхідних витрат та розглянемо можливі варіанти ремонту. 

Депутат міськради Федір Панченко відзначив, що рік тому депутатський корпус пропонував передати на баланс міста цей спортивний комплекс.

  • Ми б могли спокійно ним займатися й такої ситуації не допустили. Фактично нам тоді дали відповідь: “Відійдіть в сторону та не заважайте”. Результат очевидний. Сподіваюся, тепер дехто відкладе амбіції в сторону та спільними зусиллями ми виправимо ситуацію, - каже Федір Панченко.  

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич наголосив, що місто візьме активну участь у ремонті. 

  • Незважаючи на те, що місто не є власником палацу спорту, після побаченого ми вирішили, що будемо пропонувати свою допомогу у відновленні даху. Ми маємо досвід оперативного ремонту соціальних закладів у таких надзвичайних ситуаціях. Підрядники вже виконували подібні роботи після урагану 24 лютого. У нас є пропозиція до обласної ради - передати нам субвенцію, щоб ми змогли швидко, в рамках боротьби з наслідками стихії, відремонтувати вказаний соціальний об’єкт. Сподіваюсь на співпрацю, - підсумував мер Миколаєва.  

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови

 

IMAGE FOLDER (/files/2020/5_2020/29052020_5)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: