Мапа порталу

Начальник управління охорони здоров’я Ірина Шамрай розповіла, як відбуватиметься відновлення роботи дитячих садків

Точний механізм відновлення роботи дошкільних навчальних закладів визначить міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, засідання якої відбудеться за кілька днів. Про це в ефірі телеканалу «МАРТ» розповіла начальник управління охорони здоров’я Ірина Шамрай.

Планується, що дитсадки відкриють свої двері в два етапи. Визначений перелік закладів в тестовому режимі має запрацювати з 1 червня. А вже 15 червня дитсадки Миколаєва перейдуть на звичайний  режим роботи.

Ірина Шамрай повідомила, що в місті діє 72 дошкільних навчальних заклади, які відвідують понад 16 тисяч дітей. Наразі відбувається закупівля безконтактних термометрів  для здійснення температурного скринінгу малечі. Це мають робити  кожні 4 години.  

- Є правила, згідно яких дитячі садки повинні функціонувати, - зазначила Ірина Шамрай. - За інформацією управління освіти, дитячі садки забезпечені засобами індивідуального захисту, дезінфікуючими засобами.

Як підкреслили Ірина Шамрай, управління охорони здоров’я було проведено попереднє  обстеження працівників закладів дошкільної освіти.

 

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: