Мапа порталу

Олександр Сєнкевич: до першого вересня ремонт спорткомплексу «Надія» має завершитися

Міська влада готова розірвати договір підряду на ремонт спорткомплексу «Надія» у разі, якщо підрядник не перегляне своє ставлення до роботи. Таку позицію озвучив під час виїзної наради начальник управління капітального будівництва Миколаївської міської ради Григорій Патока.

- У поточному році у підрядника ТДВ «Миколаївбудмонтаж» значно знизилися темпи робіт по ремонту спорткомплексу. Це пояснюється і поширенням пандемії корон вірусу, і тим, що у проєктно-кошторисній документації була завищена сума, яку підрядник мав використати в зазначених обсягах робіт.

Позаштатний радник мера Андрій Прокопенко наголосив на жорсткій позиції міського голови щодо строків ремонту і ставлення до виконання робіт.

- Неприпустимо, аби ситуація з ремонтом спорткомплексу нагадувала будівництво травмпункту в ЛШМД. Олександр Федорович вимагає складання нового графіку виконання робіт до кінця поточного тижня. Незмінним залишається дедлайн: до першого вересня об’єкт має бути зданим.

Наразі необхідно виконати наступні роботи на фасадній частині спорткомплексу: скління, заміна і встановлення вітражів, укріплення цоколю і фундаменту по всьому периметру будівлі. Після складання нового графіку стане зрозумілим, буде продовжувати роботи ТДВ «Миколаївбудмонтаж», чи необхідно буде оголошувати новий тендер. Контроль за якістю робіт і дотриманням графіку, який має відповідати сучасним реаліям,  буде здійснювати замовник, управління капітального будівництва ММР. І мерії, і місту необхідний результат: спорткомплекс «Надія» має повернутися до повноцінного життя вже восени цього року. 

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: