Мапа порталу

Відзавтра перепустки для проїзду в громадському транспорті не потрібні

Як повідомив Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич під час традиційного прямого ефіру в соцмережах, із суботи, 23 травня, перепустки для проїзду в громадському транспорті більше не потрібні.

- Ми розробили найкращу в Україні систему перепусток. У багатьох містах, обласних центрах тисячі людей стояли в чергах за цим документом, порушуючи соціальну дистанцію. Ми ж запустили систему онлайн. Одразу хочу вам повідомити, що відзавтра перепустками користуватися припиняємо, - поінформував очільник міста.

При цьому, відповідаючи на запитання миколаївців, мер нагадав, що в громадському транспорті продовжують діяти вимоги стосовно проїзду лише в межах кількості місць для сидіння та у засобах індивідуального захисту. Також все ще чинною залишається норма стосовно скасування безкоштовного проїзду для пільгових категорій громадян з 05:30 до 10:00 та з 16:00 до 19:00. 

Олександр Сєнкевич припустив, що до звичного режиму користування громадським транспортом місто, можливо, повернеться з 1 червня.

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: