Мапа порталу

Вітаємо переможців онлайн-флешмобу!

Переможці онлайн-флешмобу, приуроченого до першої річниці групи «Департамент позитива міста Миколаєва», отримали свої подарунки.

Акція тривала із 7 до 14 травня 2020 року. До неї долучилися майже 600 миколаївських учасників Facebook-спільноти.

Дякуємо всім за активність та підтримку, вміння налаштуватися на позитив та щедро ділитися з оточуючими хорошим настроєм.

Розіграш призів відбувся серед 138 містян, які виконали правила флешмобу — приєдналися до групи та залишили коментар-сердечко під дописом про старт акції. Генератор випадкових чисел визначив переможців, якими стали: Анастасія Моклюк, Ірина Коновалова, Ірина Рощина (під час нагородження представляв син Ілля Нать), Ольга Храпова, Роман Мамчур.

Брендовані сувенірні подарунки щасливцям вручила директор департаменту міського голови Миколаївської міської ради Юлія Литвинова. 

— Надзвичайно приємно особисто привітати та подякувати миколаївцям за активність і небайдужість, — каже керівник департаменту. — Наше місто змінюється, стає більш впорядкованим, відкритим, сучасним. Та часом ми надто заклопотані буденними справами, аби звернути увагу на те, що відбувається навколо. Спільнота у фейсбук якраз і покликана показати живий, цікавий, позитивний Миколаїв — місто з особливою атмосферою.

Після вручення призів, спілкування та невеличкої фотосесії гостям влаштували екскурсію будівлею міської ради. Миколаївці мали змогу побачити сесійну залу, де приймаються важливі стратегічні рішення для громади, відвідали внутрішнє подвір’я та зробили фото на згадку біля пам’ятника першому громадянину Миколаєва Михайлу Фалєєву.

Забігаючи трохи наперед, хочемо анонсувати наступний конкурс та ще більше подарунків).

Приєднуйтесь до групи «Департамент позитива міста Миколаєва», запрошуйте друзів та заряджайтеся позитивом!

Департамент міського голови

Миколаївської міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/2020/5_2020/22052020)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: