Мапа порталу

Таксі для донора

Управління охорони здоров’я Миколаївської міської ради  інформує медичних працівників та жителів міста, які незважаючи на ускладнення епідситуації та  карантинні заходи, розуміють важливість донорства та критичне зростання потреби в  донорській крові.

Допомогу в вирішенні цієї суспільно важливої проблеми запропонували представники Фундації «Варто Жити» та «Донор UA» і розробили проєкт  #таксідлядонора. Він дає змогу донорам у 26 містах України замовляти собі безкоштовне таксі для поїздки  в Центр крові у своєму місті і назад додому. Місто Миколаїв -  у їх числі.

Для того, щоб скористатися такою нагодою, донору необхідно  зареєструватися на сайті [email protected]; створити свій кабінет, вибрати місце  і час здачі крові, отримати промокод для перевезення.

Якщо транспортні витрати складають до 120 грн на поїздку в одну сторону, то вона буде безкоштовною; якщо більше 120 грн – необхідно оплатити різницю між вартістю поїздки та оплатою (120 грн), які надає Фундація. Так  оплачується кожна із поїздок в обидві сторони.

Сподіваємося на підтримку, розуміння та допомогу у вирішенні важливої проблеми.

Управління охорони здоров'я міськради


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: