Мапа порталу

У Заводському районі перевірили, чи дотримуються умов карантину підприємці

Працівники відділу координації торгівлі та підприємництва адміністрації Заводського району спільно з фахівцями управління з розвитку споживчого ринку департаменту економічного розвитку Миколаївської міської ради та співробітниками Заводського ВП ГУНП України у Миколаївській області провели рейдове обстеження навколо КП «Центральний ринок», по пр. Центральному, вул. Дунаєва, Рюміна, 8-го Березня.

З підприємцями, які здійснюють свою підприємницьку діяльність за вказаними адресами, проведено бесіду щодо дотримання встановлених обмежень під час дії карантину, а також про передбачену адміністративну відповідальність за ст. 44-3 КУпАП «Порушення правил щодо карантину людей».

Нагадуємо, що за порушення правил карантину передбачено адміністративну відповідальність за ст. 44-3 КУпАП («Порушення правил щодо карантину людей».) Порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених Законом України «Про захист населення від інфекційних хвороб», іншими актами законодавства, а також рішень органів місцевого самоврядування з питань боротьби з інфекційними захворюваннями, тягне за собою накладення штрафу на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, на посадових осіб – у розмірі від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 17 000,00 грн. до 170 000,00 грн.)

 

Додатково повідомляємо, що рішення комісії, прийняті у межах її повноважень, є обов’язковими для виконання органами державної влади та органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами та організаціями, розташованими на території міста Миколаєва та Миколаївської області. 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: