Мапа порталу

Миколаївські «добросусіди» закупили для ветеранів міста 500 кг продуктових наборів

Ініціатори марафону добра «Добросусіди» в рамках #ЩедрийВівторокNOW закупили півтони продуктових наборів для літніх людей, осіб з інвалідністю та ветеранів Другої світової війни міста Миколаєва. Всі вони так чи інакше наразі в умовах карантину перебувають на самоізоляції та потребують нашої уваги та підтримки.

«Сподіваємося, що ця невелика допомога стане в нагоді нашим літнім людям під час карантину. Дякуємо Фонду родини Загорій за можливість разом робити добрі справи у рідному місті! Та закликаємо бізнес та інших благодійників також долучатися до ініціативи, адже це насправді важливо та необхідно сьогодні», - зазначає Євген Гомонюк, координатор проекту «Добросусіди», менеджер з комунікацій КУ «Агенція розвитку Миколаєва».

Продукти харчування загальною вагою понад 514 кг вже передані на склад відділення міського територіального центру соціального обслуговування в Інгульському районі. Загалом сформовано 60 наборів: соняшникова олія, консерви тушонки, цукор, борошно, рис, крупа пшенична, макаронні вироби, печиво, сіль та мило.

Вже цього тижня соціальні працівники разом з волонтерами-добросусідами доставлять ці набори підопічним, які найбільше їх потребують. А це люди похилого віку, особи з інвалідністю та ветеранів Другої світової війни, яким потрібен догляд поза межами стаціонарних медичних закладів.

Проект «Добросусіди» впроваджує ГО «Ресурсний центр громадських ініціатив» у партнерстві з КУ «Агенція розвитку Миколаєва», Управлінням молодіжної політики Миколаївської міської ради та Департаментом праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради за фінансової підтримки Zagoriy Foundation.

Посилання на сторінку ініціативи у мережі Facebook: https://www.facebook.com/events/233181108021041/

Відео ініціативи: https://youtu.be/XkGX_M-ofaY

 

IMAGE FOLDER (/files/2020/5_2020/07052020)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: