Мапа порталу

Міська лікарня №5 у Корабельному районі активно оновлюється

Міська лікарня №5, що в Корабельному районі Миколаєва, активно оновлюється. Цьогоріч коштом міського бюджету виконали ремонт у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії, оновили киснепровід. Відділення, що працює в лікарні з 1983 року, розраховано на 6 ліжок. 

За ініціативи начальника управління охорони здоров'я Ірини Шамрай, при підтримці депутатського корпусу та міського голови Олександра Сєнкевича у 2019 році були виділені кошти на придбання апаратури для реанімаційних відділень міста, у тому числі для лікарні №5.

Придбані два апарати штучної вентиляції легень, один з них експерт-класу, 4 монітори пацієнта для цілодобового нагляду за функціями організму, ультразвуковий портативний сканер, пересувний рентген-апарат, сучасний дефібрилятор, бронхоскоп. Покращено умови перебування пацієнтів. Встановлено кондиціонери. Закуплено нові меблі. За рахунок медичної субвенції придбано гематологічний аналізатор. 

У відділенні працює 8 лікарів. Змінено підхід до надання допомоги пацієнтам, активно впроваджуються новітні методики знеболення.

За інформацією управління охорони здоров'я міськради

 

IMAGE FOLDER (/files/2020/4_2020/30042020_6)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: