Мапа порталу

«МиколаївПеремога» - як місто святкуватиме День Перемоги

Миколаїв відзначатиме 75 річницю Перемоги над  нацизмом у Другій світовій війні, але  в тих умовах, які сьогодні диктує час. Відповідно до вимог санітарних норм безпеки масових заходів не буде. Втім кожен миколаєвець зможе долучитися до святкування: на ТРК «МАРТ» 9 травня о 9 годині розпочинається телевізійний марафон «МиколаївПеремога». Протягом дня глядачі стануть своєрідними учасниками свята, зможуть почути привітання земляків, пісні воєнних років, вірші, присвячені Перемозі, розповіді про місця, пов’язані з історією Перемоги над нацизмом, побачити репортажі про покладання квітів, нариси про ветеранів війни.

До речі, сьогодні в Миколаєві проживають тільки 134 людини із тих, що мають статус учасника бойових дій (Другої світової). Влада готує привітання і подарунки ветеранам. Вручить їх із дотриманням норм безпеки. Також закликає всіх, хто висловлює бажання долучитися до привітань, робити це максимально обережно і не наражати на небезпеку літніх людей своєю особистою присутністю.

Напередодні свята всі пам’ятні місця Миколаєва будуть ретельно прибрані. Такі є практично в кожному мікрорайоні міста. Поруч з ними планується висадити квіти. Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич ще раз закликає миколаївців, ветеранів особливо,  залишатися цього дня вдома, але пообіцяв особисто проїхати до кожного пам’ятника і вшанувати героїв покладанням квітів. Також мер звернувся до містян із проханням поставитись із обережністю до закликів взяти участь у будь-якій акції: здоров’я і життя дорожчі за будь-які заходи.

#МиколаївПеремога  #залишайсявдома


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: