Мапа порталу

#ПідтримуюЛікарів: напередодні Великодня миколаївським лікарням передали 1400 літрів соку

Напередодні свят персонал медичних закладів міста Миколаєва отримав благодійну допомогу у вигляді 1400 літрів соку. Ініціативу #ПідтримуюЛікарів реалізують КУ «Агенція розвитку Миколаєва» та ГО «Ресурсний центр громадських ініціатив» за підтримки ТОВ «Сандора» компанії PepsiCo в Україні.

У четвер, 16 квітня, нову партію продукції отримали ще шість лікарень міста Миколаєва (персонал та стаціонарні хворі): Міська лікарня швидкої медичної допомоги, Міська дитяча лікарня № 2, Міський пологовий будинок №1, Міська лікарня №1, Міська лікарня №3 та Міська лікарня № 5.

«Підтримуємо імунітет наших лікарів та медсестр, які щодня ходять на роботу, ризикуючи своїм життям та здоров’ям. Дякуємо нашим партнерам PepsiCo в Україні за можливість разом робити добрі справи в рідному місті! Та закликаємо інші компанії також долучатися, адже це насправді важливо та необхідно сьогодні», - зазначила Анна Ганжул, в.о. директора КУ «Агенція розвитку Миколаєва».

Від початку карантину компанія PepsiCo в Україні вже передала понад 15 тонн продукції власного виробництва (соки, напої, снеки, молочна продукція) медичним закладам та незахищеним групам населення Миколаєва.

Крім того, відповідні продуктові набори через міські територіальні центри соціального обслуговування населення також передали для пенсіонерів, самотніх людей, інвалідів, ветеранів та багатодітних сімей, які зараз знаходяться в умовах самоізоляції.

Агенція розвитку Миколаєва

 

IMAGE FOLDER (/files/2020/4_2020/16042020_6)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: