Мапа порталу

Гранатуров Юрій: «Я захищав, захищаю і буду захищати підприємство «Зоря»-«Машпроект»

Керівництво Миколаєва активно розвиває міський електротранспорт. При цьому не тільки розширюється парк тролейбусів і трамваїв, а й відкриваються нові маршрути. Про це розповів мер Юрій Гранатуров в ефірі програми «Добрий вечір» на «НІС-ТВ».

- До нас у місто прийшли трамваї «Tatra», і ми відкриваємо новий маршрут від заводу «Зоря» до кінцевої зупинки на 13-ій Лінії. Це хороші трамваї, перероблені на наші ширококолійні візки, високотехнологічні, зручні, тихі. Усього ми купили 12 таких трамваїв. Новий маршрут обслуговуватимуть 3-4 трамваї, цього достатньо. В основному вони будуть працювати під час робочого перевезення. На початку і в кінці робочого дня людям буде дуже зручно. Це ми робимо на прохання колективу заводу «Зоря».

Крім того, Юрій Гранатуров розповів, що державне підприємство «Зоря»-«Машпроект» є не просто одним з лідерів вітчизняного машинобудування. Завод, випускаючи високоякісну продукцію, займає хороші позиції на міжнародній арені. Керівник міста зазначив, що завжди захищатиме колектив цього підприємства і наполягає на тому, щоб завод залишався у державній власності: «Я захищав, захищаю і буду захищати підприємство «Зоря»-«Машпроект», на якому півжиття пропрацював мій батько. Ще раз повторюся: руки геть від «Зорі» усім тим, хто хоче поживитися хорошим підприємством. «Зоря» не повинна підлягати приватизації. «Зоря» повинна працювати, як вона працювала завжди. Це підприємство, яке має залишатися у державній власності, тому що воно, фактично, становить золотий фонд машинобудування України. Воно конкурентоспроможне на міжнародному ринку. Колектив в 13,5 тисяч людей заслуговує на жорсткий захист. Мене в цьому підтримує величезну кількість людей. Наші можливості на всеукраїнському рівні дуже серйозно посилилися і ми не дозволимо, щоб завод спіткала та ж доля, яка спіткала Чорноморський завод після його приватизації. Нехай знають усі працівники «Зорі», що я виключно на їхньому боці. Я за те, щоб «Зоря» була у державній власності

Відзначимо, що повну версію програми «Добрий вечір» з виступом міського голови Юрія Гранатурова можна буде подивитися в ефірі телеканалу «НІС-ТВ» о 21:00 16 жовтня.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: