Мапа порталу

Змагання з військово-прикладного триборства серед учнів загальноосвітніх шкіл Заводського району

13 жовтня з нагоди святкування Дня  захисника України та Дня Українського козацтва в Заводському районі м. Миколаєва, на території стадіону ”Юність” пройшли змагання з військово-прикладного триборства серед учнів загальноосвітніх шкіл Заводського району.

Привітали учасників змагань та побажали безхмарного мирного неба, стрільби тільки на змаганнях і тільки з пневматичної гвинтівки, чесної, відкритої боротьби та спортивного натхнення голова адміністрації Заводського району Миколаївської міської ради В’ячеслав Карцев, депутати Миколаївської міської ради.

Юні спортсмени змагались з метання тенісного м’яча, стрільби та підтягування. У змаганнях взяли участь 15 команд, понад 90 учасників.

Грамотами та грошовими винагородами за ІІІ місце у змаганнях обласного етапу Всеукраїнської спартакіади серед допризовної молоді загальноосвітніх навчальних закладів нагороджені учасники збірної команди Заводського району.

Адміністрація Заводського району Миколаївської міської ради бажає юним спортсменам міцного здоров’я, невичерпної енергії та подальших спортивних досягнень!

 

IMAGE FOLDER (/files/News/triborstva)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: