Мапа порталу

8 квітня стартує прийом проєктів для участі в Громадському бюджеті міста Миколаєва

З метою дотримання карантинних заходів у виконавчих органах Миколаївської міської ради, спрямованих на попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19,  відповідно до розпорядження міського голови від 18.03.2020 № 69р «Про порядок роботи виконавчих органів Миколаївської міської ради в умовах карантинних заходів щодо попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19» прийом проєктних пропозицій для  участі  у Громадському бюджеті м. Миколаєва -2020 здійснюється через пост охорони будівлі Миколаївської міської ради за адресою:

вул. Адміральська, 20, м.Миколаїв, в робочі дні з понеділка по п’ятницю з 08.30 до 17.00 години без доступу відвідувачів до приміщень адмінбудівлі.

ТЕРМІН ПОДАЧІ ПРОЄКТІВ - З 08 КВІТНЯ ПО 22 ТРАВНЯ 2020 РОКУ

РЕКОМЕНДУЄМО! Перед подачею сформовані проєктні пропозиції надсилати на електронну адресу: [email protected] на предмет виявлення  формальних помилок.

ДО УВАГИ АВТОРІВ ПРОЄКТІВ!

Проєкти повинні бути спрямовані, зокрема, на поліпшення комфорту проживання мешканців та естетичного вигляду міста, сприяти соціально-економічному, культурному і просторовому розвитку, впровадженню сучасних інноваційних проєктів в усіх сферах життєдіяльності міста та  мають бути загальнодоступними.

Проєкти за обсягом фінансування розподіляються на:

великі – обсяг фінансування від 300 тис. грн. до 1000 тис. грн.;

малі – обсяг фінансування до 300 тис. грн.;

соціальні – обсяг фінансування до 300 тис. грн.

(Соціальний проєкт – це проєкт, який спрямований на покращання умов життєдіяльності та соціальної адаптованості людей з обмеженими можливостями. На такі проекти виділяється не менш ніж 10% загального обсягу Громадського бюджету м.Миколаєва.)

Проєкт має отримати підтримку не менше 10 осіб – мешканців міста Миколаєва (крім автора), що засвідчується відповідними підписами.

Від одного автора проєкту протягом одного року може надходити не більше одного великого, малого та одного соціального проєкту.

Автор проєкту – це особа, віком від 14 років, яка є громадянином України та зареєстрована на території міста Миколаєва.

Проєктні пропозиції подаються відповідно до форми та вимог до проєкту з урахуванням обсягу коштів:

Форма проєктуФорма проєкту з додатком.docx

Форма зразка пропозиції відповідно до вимог ст.5 Закону України “Про звернення громадян”: форма

Довідка за тел.: 0512-37-42-74

Довідкова інформація на  сайті Миколаївської міської ради https://mkrada.gov.ua  - Розділ «Громадянам» - «Громадський бюджет»

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: