Мапа порталу

У Миколаєві стартував грантовий конкурс «Місто інновацій - 2020»

Миколаївський глиноземний завод в рамках підписаної програми соціального партнерства між підприємством і містом  оголошує про старт в Миколаєві грантового конкурсу для освітніх і соціальних установ, некомерційних організацій і організацій малого і середнього бізнесу - «Місто інновацій - 2020».

 Метою програми є підвищення якості життя населення та залучення максимальної кількості зацікавлених осіб у вирішення соціально-культурних, екологічних проблем міста та області. Загальний грантовий фонд конкурсу становить 2 млн. гривень.

Номінації конкурсу «Місто інновацій - 2020»:

«Покоління майбутнього» - проєкти, спрямовані на вирішення актуальних соціально-культурних проблем місцевої громади, проведення соціальних заходів, спрямованих на розвиток спорту та популяризацію здорового способу життя. Максимальна сума гранту - 50 тис. грн. Співфінансування проєкту має становити не менше 50% від запитуваної суми.

«Місто ідей» - проєкти щодо створення і розвитку локальних громадських просторів у дворах, на шкільних або дошкільних майданчиках, в скверах і парках, організація суспільно корисної діяльності в сфері екології та захисту навколишнього середовища. Максимальна сума гранту - 100 тис. грн. Власний внесок в проєкт повинен становити не менше 30% від запитуваної суми.

«Місто мрії» - проєкти з реконструкції, ремонту та оснащення об'єктів соціальної сфери, інфраструктури. Максимальна сума гранту - 300 тис. грн. Власний внесок в проєкт повинен становити не менше 20% від запитуваної суми.

Географія програми «Місто інновацій - 2020» - м Миколаїв.

Адміністрування та організаційний супровід програми здійснює Центр соціальних програм МГЗ.

З метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, викликану коронавірусом COVID-19, заявки на конкурс проєктів приймаються з 1 квітня по 29 травня 2020 р. (до 18.00 за місцевим часом) виключно в електронному вигляді

Завантажити аплікаційну форму, отримати додаткову інформацію про конкурс можна на сайті ЦСП: http://csp-nikolaev.com.ua  

 

Центр соціальних програм МГЗ


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: