Мапа порталу

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич провів зустріч з Генеральним Консулом Республіки Польща в Одесі

20 лютого до Миколаївської міської ради з офіційним візитом завітав Генеральний Консул Республіки Польща в Одесі Анджей Шмідтке з нагоди завершення дипломатичної місії в Україні. Зустріч провів міський голова Олександр Сєнкевич. У заході також взяли участь Віце-консул Генерального консульства Республіки Польща в Одесі пані Ельжбєта Маршалек, начальниця відділу протоколу та міжнародного співробітництва департаменту міського голови Яна Сатановська.

Олександр Сєнкевич висловив вдячність Генеральному Консулу Республіки Польща в Одесі за внесок у розвиток українсько-польського партнерства впродовж останніх років. Також міський голова відзначив важливість подальшого зміцнення двосторонніх взаємин у різних сферах, зокрема у культурному й освітньому співробітництві: "Миколаїв - відкрите до співпраці місто, і я особисто завжди готовий підтримати всі ініціативи, проєкти, культурні заходи, що посилюватимуть дружбу наших народів".

Зі свого боку Анджей Шмідтке подякував міському голові Олександру Сєнкевичу за теплий прийом. По закінченню зустрічі сторони обмінялися пам'ятними подарунками.

IMAGE FOLDER (/files/2020/2_2020/21022020_1)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: