Мапа порталу

Вибачатися – чоловічий вчинок. Хлопець, який розбив артоб’єкт, зустрівся з мером Олександром Сєнкевичем

Юнак, який проти ночі 15 лютого пошкодив у центрі міста артоб’єкт «Я люблю Миколаїв», визнав свою провину повністю. Так, діяв під впливом негативних емоцій, спонтанно, але злого наміру не було. Він сам попросив Миколаївського міського голову Олександра Сєнкевича про зустріч, до якої приєдналися його батьки і директор департаменту ЖКГ ММР Сергій Коренєв. Хлопець висловив бажання виправити, наскільки можливо, ситуацію. Артоб’єкт вже найближчим часом буде відновлено коштом родини. Але для юнака ситуація буде вважатися вичерпаною, коли він відпрацює певний час на громадських роботах. Таких в місті вистачає. Олександр Сєнкевич зауважив, що поважає бажання хлопця взяти на себе відповідальність за скоєне:

- За свої вчинки необхідно відповідати. Твої батьки не повинні соромитися того, що зробив їх син. Тому я з повагою ставлюся до того, що ти сьогодні прийшов до мерії із пропозицією зробити щось для міста. В фізичній роботі немає нічого ганебного. А от в тому, що ти прийшов до нас вибачитися, я бачу вчинок чоловіка. Сподіваюся, це стане сильним уроком для тебе. Можливо, твій приклад утримає когось від подібного.

Останнім часом в Миколаєві, на жаль, почастішали випадки вандалізму: від рук хуліганів потерпають зупинки громадського транспорту, артоб’єкти, зелені зони, місця відпочинку містян. Завдяки небайдужим миколаївцям деяких вандалів вже вдалося ідентифікувати і покарати. Але влада ще раз звертається до городян: не будьте байдужими. Поліція відреагує навіть на анонімний дзвінок, якщо в  ньому йтиметься про акт вандалізму. Поважайте і любіть своє місто не тільки на сторінках Фейсбуку, а і в реальному житті.

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: