Мапа порталу

Виконком міської ради ухвалив рішення про демонтаж незаконних об’єктів

Сьогодні, 12 лютого, виконавчий комітет Миколаївської міської ради прийняв кілька рішень щодо демонтажу об’єктів, розташованих без буд-яких дозвільних документів. Незаконні конструкції знаходяться в Інгульському та Заводському районі. Відповідно до ухваленого рішення їх мають демонтувати відповідні районні адміністрації. Це повинно бути зроблено у двомісячний термін.

Так, керівник міського департаменту архітектури та містобудування Андрій Цимбал поінформував, що пропонується знести самочинно встановлену огорожу автостоянки ТОВ «Теа-Трейдинг» по вул. Лазурній, між ТОВ «Таврія» та житловим комплексом «Рів’єра».

- Проєкт рішення розроблений з метою усунення порушень вимог земельного законодавства, - підкреслив Андрій Цимбал.

Інший самочинно розміщений об’єкт - металевий контейнер біля житлового будинку №53-А по вул. Авангардній.

- До проєкту відповідного рішення додані матеріали обстеження прилеглої до земельної ділянки території, акт обстеження, матеріали фото фіксації. І з метою усунення порушення вимог земельного законодавства та приведення самовільно зайнятої земельної ділянки у придатний до використання стан шляхом демонтажу пропонується доручити адміністрації Інгульського району в двомісячний термін виконати всі необхідні роботи щодо демонтажу самочинно розміщеного металевого контейнеру, - поінформував директор департаменту архітектури та містобудування.

 

 

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови

IMAGE FOLDER (/files/2020/2_2020/120220)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: