Мапа порталу

В День Святого Валентина Миколаєвом курсуватиме «Трамвайчик закоханих»

Свято відбудеться за ініціативи управління молодіжної політики Миколаївської міської ради та за підтримки партнерів заходу: незалежної театральної платформи (керівник Віктор СМІРНОВ), КП «Миколаївелектротранс», управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради, Миколаївського муніципального академічного коледжу, Української академії лідерства, Миколаївського академічного художнього російського драматичного театру.

Управління молодіжної політики вітає усіх закоханих з прийдешнім святом - Днем Святого Валентина та запрошує мешканців та гостей міста 14 лютого взяти участь у романтичному заході «Трамвайчик закоханих».

«Трамвайчик закоханих» приготував для своїх пасажирів багато приємних сюрпризів – романтична атмосфера з живою музикою, привітання від купідончиків з солодкими даруночками та багато іншого. Ведучий заходу – Віктор Смірнов.

Початок руху 14.02.2020 о 17:00 на кінцевій трамвайній зупинці «Яхт-клуб» (вулиця Спортивна).

Проїхатись в «Трамвайчику закоханих» можна буде за маршрутом: «Яхт-клуб» – Парк «Народний сад» з 17:00 до 19:00 години, проїзд - безкоштовний.

 

Управління молодіжної політики міської ради

IMAGE FOLDER (/files/2020/2_2020/110220)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: